مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک زمین

سلام خسته نباشید خانه روستایی سند داری هستش که کلش فکر کنم 1000متر میباشد من از این متراژ 250 متر آن را که جز حیاط است خانه نیست خریداری کردم آیا میتوان برای سند تفکیکی اقدام کرد میتوانم سند جدا برای این 250 متر بگیرم. چقد هزینه داره. ممنون از راهنماییتون با تشکر

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر مسکونیه وشما بابت 250 متر خودتون سند دارین باید تقاضای افراز از ثبت بکنید وثبت تشخیص میده که ملک قابل افراز هست یاخیر.
(جواد زارعی وکیا پایه یک دادگستری ومشاور حقوقی 09122219001)