مشاوره حقوقی رایگان - سود دوران مشارکت

سلام من یک واحد آپارتمان در حال ساخت در تاریخ 97/5/28 خریداری کردم که سود دوران مشارکت از تاریخ خریده بعهده بنده شد و فروشنده قرار شد در تاریخ 98/1/28 در محضر سند را بنام بنده کند که با مشکلاتی که برای سازنده پیش آمد حالا در مرداد ماه 99 قراره سند زده شود خواستم ببینم سود دوران مشارکت از کی بعهده بنده میباشد از تاریخ خرید تا موقع تعیین شده توی محضر یا تا هر زمانیکه سند آماده شود

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام منطق قراردادی حکم می کند که شما تا تاریخ ذکر شده برای تنظیم سند رسمی مسئول هستید و الباقی سودها بر اثر عدم انجام تعهد فروشنده به شما تحمیل شده است. اما نکات دیگری نیز در ختم به خیر شدن ماجرا موثر است. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.