مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی در خصوص چگونگی شکایت

سلام. حدود 6ماه پیش برادر زن من که ساکن بروجن است نزد ما (شهر کرمان) امد و یک هفته در خانه ما مهمان بود. در این یک هفته هر دفعه که از بیرون به خانه بازمیگشت کلی وسیله برای خودش میخرید که من در اصفهان تازه خانه گرفتم و احتیاج به لوازم منزل دارم و در اینجا قیمتها ارزان است. خلاصه درپیان یک هفته کلی وسایل خریده بود که برای بردن انها نیاز به وانت بود و از آنجایی که من تمام دار و ندارم یک وانت پیکان بود ماشین رو از من به عنوان امانت گرفت که وسائلش را به مقصد برساند و سریع وانت را پس بیاورد. اما بردن همانا و من هرچه زنگ و پیام میدادم ماشین را بیار و نیاوردن وانت همانا. خلاصه بعد از گذشت 6ماه یهو خانمم رفت یک بلیط اتوبوس گرفت و گفت برادرم گفته بیا ماشین رو ببر. من صبر کردم تا اینکه زنم بعد از گذشت 4روز وانت را آورد. اما چه ماشینی که تمام انرا از بین بردن چه همه وسیله از روش باز کردن. خدا میدونه من هرموقع چشمم به ماشین می‌افتد چقدر اعصابم بهم میریزد. چندروز پیش متوجه شدم بخاری ماشین را در جا باز کردن خیلی عصبانی شدم و بهش زنگ زدم که برای اولین بار در این مدت جوابم را داد وقتی ازش پرسیدم چرا ماشینم رو به چنین روزی درآوردی وسائلش کو؟ در جواب به من گفت اینقدر ماشینم ماشینم نکن پول خرید این وانت رو بابای ما بهت داده برو خدارو شکر کن همین قدر رو بهت دادم. اینجا بود که فهمیدم تمام جریان ماشین گرفتن نمایش بوده و قصد بالا کشیدن وانت رو داشته. حالا میخاستم منو راهنمایی کنید ایا الان میتوانم ازش شکایت کنم و اینکه اگر شکایت کنم خسارتی بهم تعلق میگیره؟خواهشا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما می توانید شکایت کنید و در صورت اثبات موضوع می توانید خسارت بگیرید. اما شهود شما برای اینکه اثبات نمایید در دست ایشان بوده همسر شما هستند. بررسی بفرمایید که آیا همسر شما حاضر است علیه برادر خود در دادگاه شرکت نماید یا خیر.