مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت

سلام وقت بخیر بنده ماشینم رو به دوستم امانت داده ام ماشین رو خیلی داغون کرده هم فنی هم ظاهری میتونم از او ادعای خسارت یا کرایه این چند وقت که ماشین دستش بوده رو بکنم ؟ اگر بله از چه طریقی ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس نمایید . پس از تعیین میزان خسارت وارده می توانید دادخواست مطالبه خسارت نمایید . البته تشخیص و نظر قاضی ملاک عمل است .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تقاضای پرداخت اجرت المثل اگرقصدتبرع نداشتی ومدرک نداری دستش
تقاضای جبران خسارت کنید اگر دستش امانت داده بودی

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خسارت بلی ولی کرایه نه مگر اینکه قرار تون کرایه بوده باشه ، از طریق دادگاه ولی اول اظهارنامه و تامین دلیل