مشاوره حقوقی رایگان - خسارت و خرابی ماشین

سلام.
چندوقت پیش ماشین بنده بمدت 2روز دست یکی از دوستان بود. زمانیکه ماشینو آوردن من نیم ساعت بعدش ک خواستم ماشینو جابجا کنم باصدای وحشتناکی روشن شدوراه نمیرفت.3,4تامکانیک آوردم بالاسرماشین ک معتقدبودن بقدری ب ماشین فشارواردکردن ک یاتاقان زده وهزینهء درست کردنش هم حدودا20میلیون میشه.اون طرفی هم ک ماشین دستش بوده ب هیچ عنوان گردن نمیگیره وهزارمدل حرفای ضدونقیض زده.خواستم بدونم ازطریق شکایت میتونم خسارت ماشینوازش بگیرم؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا بهش اظهارنامه بده بعد دادخواست تامین دلیل بده بعد ازش به اتهام خیانت در امانت شکایت کن اگر محکوم نشد بعد دادخواست جبران خسارت و افت قیمت بده ،از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید تا بیشتر توضیح دهم

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت اثبات تعدی و تفریط امین مسول حبران خسارت وارده است.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناس رسمی دادگستری گزارش خسارات و دلیل و براورد خسارات را مشخص کند و سپس میتوانید طرح دعوی کنید هرچند بار اثبات دعوی بر عهده شما است