مشاوره حقوقی رایگان - مجازات پاره کردن پرده گوش توسط مامور کلانتری

با سلام
پسرم 20 ساله هست در خیابان غیر عمد به دختر خانمی 17 ساله برخورد کرد که با توجه به عذرخواهی ماموران 110پسرم رو بردن کلانتری از بدو ورود کلیه مامورین و حتی شاکی شروع به کتک کاری و فحاشی کردند حتی اجازه اطلاع به خانه را به او ندادند. و با سیلی زدن و تهدید به تجاوز مجبور به امضا اقرار کردند و سعی در پرونده سازی جهت آگاهی داشتند بدلیل حضور اقوام شاکی در ان محل. پسرم بدلیل جنبه عمومی جرم 30 ضربه محکوم شد ضمناً من را از دادگستری بیرون کردند و هیچ دلیلی بیان نکردند بعد از دادگاه پسرم گفت با لگد خیلی من رو زدند 30 الی 40 کشیده محکم خوردم که گوشم الان وزوز میکنه به 197 مراجعه و تا دادسرای نظام مراجعه کردم و اعلام شکایت کردم درخواست بازبینی دوربین های کلانتری را هم دادم پزشک قانونی و دکتر معتمد آنها رفتم و نوار پارگی پرده گوش گرفتم . لطفاً بفرمایید با توجه به اینکه هیچ شاهدی ندارم و کبودی روی بدن پسرم نیست چه حکمی صادر میشه ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ابتدا باید ضرب و شتم را اثبات نمایید در صورت عدم اثبات حکم برائت صادر می شود