مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن اعتراف متهم با کتک زدن مامور تجسس کلانتری

سلام. نزدیک به ماه پیش مامور کلانتری به منزل ما امد و پسرم را بردن توی کلانتری افسر پرونده با کابل میزنه که اعتراف کن پسرم را به منزل شاکی ها می برن و دوباره با کابل بی رحمانه میزنن طوری که پسرم اعتراف دروغ میکنه کاری که نکرده و گفته کردم پیشه بازپرس میگفت من نبودم ولی می ترسید ببرنش کلانتری کتکش بزنن یه دفعه میگفت اونا که تو کلانتری گفتم و من بودم بیمار دو قطبی شدید هم می باشد پرونده رفته دادگاه شعبه این سرقت ها رو پسرعمه پسرم انجام داده و مال در منزل پسر عمه و مادرش پیدا شده ولی فرار کرده من چطور می توانم اینو ثابت کنم که به زور کتک اعتراف کرده در خونه شاکی میزنن و میگن قبول کن شاهد بوده همون شاکی یه جون بیگناه بیمار و کمک کنید راهنمایی کنید. ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه اقرا ر زیر شکنجه و آزار و اذیت های روحی وجسمی فاقد اعتبار است میتوانید دفاع مناسب داشته باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اقرار زیر شکنجه فاقد اعتبار است.البته در دفاع مناسب باید اثبات شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اقرار ناشی از شکنجه اعتباری ندارد و می توانید دفاعیات خود را ارائه دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. اقرار زیر شکنجه فاقد اعتبار است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت ادعای خود را مطرح کنید و مقام قضایی رسیدگی خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اقرار با شکنجه فاقد ارزش قانونی است

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

چنین اعترافی فاقد ارزش است . برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل مشاوره با اینجانب تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دادگاه اعلام نمایید که اقرار به علت ترس و شکنجه بوده است
و اقرار حتما باید در نزد مقام قضایی باشد و اقرار در نزد پاسگاه و ضابطان موثر نمی باشد و ..

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام چنین اقراری در صورت اثبات فاقد اعتبار است.

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

توسل به شکنجه از جمله مواردی است که اختیار اقرار کننده را زایل می‌کند و اقرار او را بی اثر می سازد. قانون اساسی نیز در اصل 38 خود در تایید همین مطلب چنین مقرر داشته است: “هر گونه‏ شکنجه‏ برای‏ گرفتن‏ اقرار و یا کسب‏ اطلاع‏ ممنوع‏ است‏. اجبار شخص‏ به‏ شهادت‏، اقرار یا سوگند، مجاز نیست‏ و چنین‏ شهادت‏ و اقرار و سوگندی‏ فاقد ارزش‏ و اعتبار است‏. متخلف‏ از این‏ اصل‏ طبق‏ قانون‏ مجازات‏ می‏ شود.”
و اصولاً اقرار عندالحاکم از اعتبار بر خوردار می باشد، یعنی حتی اگر شخص در مراحل قبل اقرار کرده باشد، تاثیر آنچنانی نداشته و اقرار نزد قاضی صادر کننده حکم ملاک است، و با وجود کوچکترین اکراه و اجباری، اقرار انجام گرفته بی‌اثر می شود، و حتی در بعضی موارد با انکار بعدی، اثر اقرار پیش زائل میگردد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اقرار زیر شکنجه فاقد اعتبار است و باید حتما نزد قاضی صورت گیرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما اولا شکنجه و اقرار را در صورتی که آثاری داشته باشد می توان اثبات کرد در غیر این صورت خیر
دوم اینکه اقذگرار در بازپرسی اهمیت دارد که اگر آنجا اقرار شده باشد دیگر راهی نیست. سوم با توجه به قانون کاهش مجازات حبس تعزیری سرقت تا مبلغ 20 میلیون قابل گذشت است و با رضایت شکات مختومه می شود.
و...

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اقرار نزد مقام قضایی معتبر است نه مامور کلانتری

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
اعتراف نزد قاضی توی دادگاه معتبر میباشد .
اگر در دادگاه بگوید کتکم زدن و مجبور بودم که به دروغ بگویم سرقت کردم قاضی ترتیب اثر میدهد

افروز گل کارنارنجی

افروز گل کارنارنجی :

اقرار بایستی صراحتا دو مرتبه در محکمه و نزد قاضی محکمه صورت گیرد شکنجه و آزار و اذیت جسمی توسط بازپرس یا مامور کلانتری ممنوع بوده و قابلیت طرح شکایت علیه ان مامور یا بازپرس را دارد شهادت دروغ نیز جرم محسوب شده و مجازات دارد .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر در آن زمان که سرقت اتفاق افتاده پسر شما نبوده از دادسرا درخواست تحقیق کنید. مثلا موبایل پسرتان را نقطه زنی کنند. یا شاهد بیاورید که در آن زمان پسرتان جای دیگر بوده.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در صورت وجود اثار ضرب و جرح به صورت جداگانه شکایت خود مبنی بر ضرب و شکنجه مطرح کنید و گواهی ارجاع ب پزشکی قانونی بخواهید. در صورچ اثبات ان اقرار فاقد اثر می باشد. با توجه به اینکه نیاز به دفاع خیلی خوب و ارایه لایحه دارید بهتر است با یک وکیل همراه شوید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.درصورتی اقراربراساس شکنجه بود ودلیل دیگری علیه شما نیس دردادگاه انگارکنید.چرا که اقرار باید دردادگاه ونزد قاضی باشد

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اقرار نزد مقام قضایی معتبر است. گواهی پزشکی مبنی بر بیماری را در پرونده ارائه دهید. پیشنهاد میکنم یک وکیل کنار خود داشته باشید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید نسبت به اقدامات مزبور و ضرب و جرح وارده شکایت نمایید و موضوع شکایت را در پرونده خودتان مطرح و استناد کنید

محمدهادی عبداله پور

جناب آقای محمدهادی عبداله پور :

سلام.با کابل.آثار کبودی مشهوده.شما شکایت میکردید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اقرار با شکنجه فاقد ارزش قانونی می باشد ضمن اینکه اگر با کابل فرزندتان را زده‌اند مطمئنان آثار کبودی مشهوده وشما می توانید شکایت نمایید