مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

با سلام خدمت وکلای محترم

من یه ماشین فروختم سند را به نام خریدار زدم و برای تعویض پلاک به ایشون وکالت یک ماهه دادم
حالا سوالم اینه اگر خریدار با ماشین خلافی مرتکب بشه آیا خطری من رو تهدید می کنه به عبارت دیگه اون وکالت نامه میتونه نشان این باشه که ماشین دست خریدار بوده نه من؟؟؟؟!

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مبایعه نامه و وکالت نامه شما نشانه ای است از اینکه ماشین تحویل خریدار شده است. معمولاً در مبایعه نامه ها روز و ساعت تحویل ماشین به خریدار قید میشود.