مشاوره حقوقی رایگان - خصوصیات منزل مناسب تمکین

با سلام و احترام سوالی دارم ممنون میشم پاسخ بفرمائید
منزلی که شوهرم جهت تمکین من معرفی کرده کامل نیست مثلا کابینتهای آشپزخانه را نصب نکرده و حیاط کوچیک منزل خاکیه و موزاییک نشده ، قسمتی از حیاط دیوار نداره و باعث میشه (خیلی عذر میخام بلانسبت شما) حیواناتی مثل گربه و سگ و مرغ خروس پدر شوهرم بیاد تو حیاط ما و من میترسم، اثاث و جهیزیه ی من بدلیل نبود کابینت کف آشپزخانه قرار دارن و حالت بی نظمی داره نمیشه مرتبش کرد ، و حیاط کثیف و ... من میتونم به این دلایل تمکین نکنم باید چیکار کنم لطفا پاسخ بفرمائید ممنونم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کارشناس یا نماینده دادگاه میاد خونه را میبینه و بررسی میکنه، شما باید این معایب را به کارشناس بگید تا تایید نکنه اگر تایید کرد اعتراص کنید تا یک نفر دیگه بیاد بررسی کنه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .کارشناسی میشود .اگر به رای کارشناس اعتراض داشتید در موعد مقرر اعتراض زنید تا به هییت سه نفره ارجاع شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ایرادات موجود را به اطلاع دادگاه برسانید تا کارشناسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که زوج دادخواست الزام به تمکین داده زوجه می توانید به شعبه لایحه ارسال کنه و به شعبه اعلام کند که حاضر به تمکین است و زوج باید منزل در شأن وی باید تهیه کند که موضوع توسط کارشناس تایید شود و از طرفی اگر حیاط زوج با پدرش یکی باشد در این صورت نیز ممکن است دادگاه این منزل را به عنوان منزل مستقل قبول نکند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص موضوع خدمت شما عرض کنم دادگاه نماینده ای را می فرستد تا موضوع را بررسی کند و اگر عیبی دارد شما می توانید به کارشناس گفته یا به نظریه کارشناس در صورت موافقت اعتراض کنید تا دادگاه شرایط درست را برای شما لحاظ نماید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
اگر در اثر دعواي حقوقي نظير الزام به تمكين به اين منزل رفته ايد
مي توانيد درخواست كارشناس جهت بازديد و طرح ايرادات بخواهيد
و چنانچه با همسر خود و از زندگي مشترك راضي هستيد
قدردان و شاكر باشيد ؛ ان شاالله گشايش اقتصادي و رفع مشكلات با حمايت از همسر خود خواهيد داشت
در اوايل زندگي اين مشكلات براي اغلب زوج ها وجود دارد
موفق باشيد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کارشناسی میشود .اگر به رای کارشناس اعتراض داشتید در موعد مقرر اعتراض زنید

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
بله.
اول اگر سیاهه ندارید، به شورای حل اختلاف محل مراجعه کنید و درخواست تامین دلیل بدهید که یک مامور به منزل بیاید و وسایل موجود در منزل را با فاکتورهای شما تطبیق بدهد. سپس جهیزیه خود را خارج نمایید.
همسرتان اگر علیه شما دادخواست تمکین بدهد، مددکار به منزل مراجعه می کند و اگر شرایط زندگی فراهم باشد به شما اخطار میدهد جهت مراجعت به منزل. تا زمانی که وسایل معقول و در حد عرف جهت زندگی براهم شود و مشکلات منزل رفع نشود، شما الزامی به تمکین ندارید و همچنان مستحق دریافت نفقه هستید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

منزل باید در شان خانم باشد و وسایل آرامش و آسایش ایشان فراهم گردد شما می توانید تقاضا کنید منزل توسط کارشناس منتخب دادگاه یا مددکار اجتماعی بازرسی شود .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حین بازدید توسط مددکار نسبت به این موارد ایراد بگیرید