مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام خدمت وکلای محترم دادراه شوهر من حیاط پدرشون رو که اتاقها در داخل حیاط جدا هست ولی حیاط مشترک هست رو به عنوان منزل مستقل برای تمکین معرفی کرده که ادعا میکند خانواده اش انجا زندگی نمیکنند ولی بعد از تایید کارشناس وتمکین بنده الان انجا ساکن هستند و پدرش به بهانه نگهداری گوسفند در انجا زندگی میکنند الان راه چاره من چیست من چه کاری انجام دهم چون شوهرم انجا را به عنوان منزل مستقل معرفی کرده بود و پدرش هم در جواب اعتراض من میگوید ما در اجاره نامه فقط اتاق و اشپزخانه و سرویس بهداشتی را اجاره دادیم نه بقیه جاهای حیاط را خواهش میکنم یه راهی جلو پام بذارین میترسم ترک منزل کنم ناشزه محسوب بشم با این شرایط هم نمیتونم زندگی کنم خیلی ممنون از شما سروران گرامی

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید ادعای خود را در دادگاه با شهادت شهود و اماراتی مثل عکس و فیلم و..ثابت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موارد مذبور را تحت لایحه ای به شعبه اجرا کننده حکم ارائه نمایید و دادخواست تهیه مسکن تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
چنین خانه ای مستقل محسوب نمیشود مطلقا

و شما باید دادخواست الزام زوج به تهیه منزل مستقل و در شأن زوجه و مطالبه نفقه را اقامه نمایید
و دفاع نمایید که در این حیاط ، دو خانواده زندگی مینمایند

و دعوا با معرفی و شهادت شهود اثبات خواهد شد و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در وهله اول از مشاورین خانواده کمک بگیرید نشوز زن و الزام به تمکین که از طرف مرد پیگیری می‌شود باید با جزئیات بیشتری بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست نفقه به دادگاه خانواده جهت مشخص شدن منزل مشترک با توجه مدارک تقدیم کنید.