مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین کشاورزی از ورثه

با سلام چند سال پیش از ورثه ای زمین کشاورزی با تنظیم قولنامه حسب عرف و عادت منطقه ما با پسر بزرگ خانواده مشروط با دادن نصف ثمن معامله و مابقی بهنگام تنظیم سند در دفترخانه و نیز تنظیم اقرارنامه ثبتی در دفترخانه از همه وراث بجز یک نفر از ورثه که قبل از معامله اعلام نموده اند ایشان فوت نموده است خریداری کردم که بعد از گذشت چند ماه از معامله ورثه فوتی که زنده است بمن زنگ زد و گفت من زمین پدرم را میخوام و مهلت یک هفته خواست تا پولم را پس بدهد که در صورت گذشت این مهلت و با شهادت چند نفر از جمله شوهر ورثه اینجانب ملک را پس نمیدهم و فقط از طریق خرید آن مبادرت نماید ولی متاسفانه بعد از گشت چندین ماه جهت پس دادن ملک مراجعه کرد که علیرغم میل باطنی خودم و تهدید و نیز جهت جلوگیری از درگیری مجددا زمین را به ایشان فروختم بشرط اینکه پولم را نقد در دفترخانه بپردازد که مورد موافقت ایشان شد. البته ( بدون تنظیم قولنامه و تنظیم سند فقط بصورت شفاهی ). فردای آن روز همگی در دفترخانه جهت تنظیم اقرارنامه حاضر شدیم که پس از تنظیم اقرارنامه دفترخانه بدون اینکه از من سوالی بکند که مبلغ ثمن معامله را دریافت کردی یا خیر؟ اینجانب هم اقرارنامه را امضا نموده ام که در حقیقت زمین به اون ورثه که قبلا بمن گفتند فوت کرده واگذار شد. ولی متاسفانه پس از امضا ورثه از دادن پولم استنکاف کرد و به صراحت گفت پول ندارم و نمیدم. بنده هم به دفترخانه اعلام کردم که من پولم را نگرفتم لطفا اقرارنامه را تا تعیین تکلیفم به ورثه ندهید ایشان هم گفت باشد تا شما بما اطلاع نمیدهید اقرارنامه صادره را به ایشان نمیدهیم. حال متوجه شدم دفترخانه اقرارنامه را بدون اطلاع من به ورثه تحویل داده. ضمن اینکه من از سال 94 تا بحال بعلت ممانعت تعدادی از وراث هیچگونه عملیات کشاورزی در زمین متنازع علیه انجام ندادم. خواهشمند است در این نوع سوال اینجانب را جهت احقاق حقم مرا راهنمایی فرمایید. الف. از اهواز . سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سند اقرار نامه باید بررسی و مطالعه شود. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید