مشاوره حقوقی رایگان - چگونه بفهمیم سند خودرو بنام کیست

با سلام
بنده از آشنایی خودرو شرایط کردم و بعد از گذشت پنج ماه به بنده گفت سند ایراد دارد و بنام ‌بنده نیست بخاطر همین ماشین رو به بنده پس بده و من هم پولت رو به قیمت روز که صد میلیون بیشتر می‌شد به شما بر میگردانم ، از اونجایی که آشنا بود من ماشین رو به ایشان دادم ولی ایشان بعد یک ماه و نیم در دو مرحله و یک چک بنام بنده گفتند تحویل بگیرم و الباقیم بعد چند روز تقدیم می‌کنم و از من پشت قولنامه فتوکپی رسید اون مبلغی که تا حالا گرفتم رو گرفت ، ولی الان به بنده میگه شما تمام پولت رو دریافت کردی برو هر کاری میتونی بکن و چکهام هم دستش هست ممنون میشم راه حلی جلوی پام بذارید مبلغ الباقی هم کم نیست مبلغ صد میلیون تومنه با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما برای اثبات صحبتها نیاز به مدارک دارید. متاسفانه مسیر کسانی به دادگاه می رسد که دوستی را با معاملات تلفیق می کنند.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با ارسال اظهارنامه و سپس دادخواست نسبت به مطالبه وجه و نیز استرداد چکهای خود اقدام کنید