مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده به کارشناس

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اساتید محترم که بصورت کامل و جامع به سوالات حقوقی شهروندان پاسخ میدهند
طی یک دعوی حقوقی یه بنده دادخواست تقسیم ترکه مادرم را دادم ماترک مادرم یک قطعه باغ هست روز رسیدگی برادرم بیع نامه ای ارائه داد و ادعا کرد که من این باغ را در سال 1390 از مادرم خریده ام
مادرم در سال 1398 فوت کرده است
بجای مادرم که فروشنده بود یک اثر انگشت جعلی زده بود که اصلا اثر انگشت نبود و هیچ آج یا خطی که نشان دهنده ی اثر انگشت باشد را نداشت
بنده ادعای جعل کردم که کارشناس دادگستری در جوابیه خود نوشت به علت اخذ غیر اصولی و نبود خطوط و زوایا امکان کارشناسی وجود ندارد و نظرش را منفی اعلام کرد
دادگاه بعداز ابلاغ کارشناسی هفت روز مهلت داد که اگر طرفین دعوی اعتراضی دارند اعلام کنند
حالا وکیل برادرم لایحه داده و نوشته که به نظر کارشناس اعتراض دارم و نوشته که سند عادی به اداره ی تشخیص هویت آگاهی استان ارجاع شود تا متخصصین با استفاده از ابزار و دستگهاهای فنی موجود اصالت سند عادی و اثر انگشت و تاریخ نوشتن شدن آن را مورد بررسی قرار بدهند

سوال بنده این است که آیا وکیل طرف خواسته ش بجا هست؟
مگر نباید در صورت اعتراض به نظر کارشناس یک نفره درخواست هئیت سه نفره کند؟
چرا از قاضی خواسته که پرونده بره به اداره آگاهی
البته برای خودش هم مثل روز روشن هست که بیع نامه جعلیه ولی نمیدونم چرا خواسته پرونده بره آگاهی
آیا دادگاه با خواسته ی ایشان موافقت میکند یا خیر
اگر مقدوره زود جواب بدید تا بتونم درم قابلش از خودم دفاع کنم
با تشکر فراوان از اساتید گرامی

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مراحل اعتراض به نظر کارشناس همان است که ذکر فرمودید و اداره آگاهی نمی تواند در پرونده های حقوقی اظهار نظر نماید مگر اینکه پرونده به دادگاه کیفری ارسال شده باشد.

پرسشگر :

آیا در قانون هم فرمایش شما ذکر شده است؟
به چه ماده قانونی میشه استناد کرد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما دفاعی نمیتوانید داشته باشید و صرفا تمکین قاضی به خواسته وکیل یا ارجاع به هیات سه نفره در صلاحیت قاضی و به تشخیص ایشان است