مشاوره حقوقی رایگان - آیا دادیار پرونده حق ارجاع پروند شکایت تصرف مجدد خلع یدشده را میتواند مجددا به کارشناسی ارجاع دهد

باسلام مقدارزمین کشاورزی بنده توسط چندنفر تصرف عدوانی شده بود بعداز درگیری وشکایتهای حقوقی وکیفری توافق شد بصورت سازش نمایم خواندگاه پرونده با مراجعه به دادگاه خودشان دادخواست صلح وسازش باجلب نظریه کارشناسی ارائه نمودند وبعدازیکسال صورت جلسه نظریه کارشناسی صادر ومنجربه عدم اعتراض ازطرفین ومنحربه صدورحکم اجرای خلع صادروحکم اجرا واراضی تحویل اینجانب گردیده بعدازچندروزمجددا توست همان اشخاص تصرف عنوانی گردیده وبنده مطابق قانون شکوائیه مبنی برتصرف عنوانی مجدد به دادسرای محل نموده ام متاسفانه دادیاری پرونده مجددا به کارشناسی ارجاع داده ومطابق کارشناسی مجدد که نه کروکی دارد ویووتی ام وبه اعتراض بنده هم توجه ننموده وقرارمنع تعقیب متهمانرا صادرنموده
خواهمشندم رراهنمایم کنید دادیار عللنا حق کشی نموده یانه آیاقانون وجوددارد که زمین خلع یدشده مجددا به کارشناسی ارجاع شود؟