مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پاک کردن توضیحات درج شده در برگ سبز خودرو

با سلام و احترام - برگ سبز بنده مفقود شده بود بعد از اخذ المثنی برگ سبز عبارت ( تغییر زیر کاربری سیستمی و گروهی طبق نامه شماره ...... مورخه ....... در قسمت توضیحات برگ سبز درج شده است که قبلا در برگ سبز اصلی این عبارت نبود و در هنگام مفقودی کد کاربری و رمز عبور برای ورود به سایت شرکت سازنده در اختیار همسر سابقم بود و همچنین شماره همراه وی در هنگام ثبت نام در سامانه شرکت داده شده بود. احتمالا این فرد که برگ سبز اصلی را هم به احتمال زیاد در اختیار داشته مکاتبات الکترونیکی در سایت شرکت سازنده انجام داده است. به نمایندگی حضوری سر زدم ، گفتن چنین درخواستی در پرونده فیزیکی نمایندگی درج نشده. پیگیری کردم نامه از طرف دادگاه هم به راهور صادر نشده. حال بنده برای پاک کردن این عبارت از برگ سبز چه اقداماتی باید انجام دهم؟ به کجا مراجعه کنم؟ از کجا متوجه شوم که چه کسی این اقدام را انجام داده؟ چگونه از فرد خاطی شکایت کنم؟ و کلا مفهوم عبارت فوق الذکر چیست؟ آیا این عبارت مشکلی ایجاد میکند؟ لازم به ذکر است در برگه خلافی اخذ شده وضعیت شکایت وجود ندارد. لطفا دقیق راهنمایی فرمایید. با تشکر از اطلاع رسانی و راهنماییهای شما.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.