مشاوره حقوقی رایگان - برگ سبز خودرو

بسمه تعالی برگ سبز ماشین گم شده چگونه می توانم ماشین را با پلاک خودم تحویل خریدار بدهم و در صورت بروز حادثه ای مشکل قانونی هم برایم تا تحویل برگ سبز جدید و انتقال پلاک برایم پیش نیایید؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام و عرض ادب شما می توانید به مراکز تعویض پلاک مراجعه و سند المثنی برگ سبز درخواست نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در صورت مفقود شده برگ سبز خودرو انتقال سند و تعویض پلاک امکان ندارد و باید ابتدا به راهور مراجعه نمایید و برگ سبز جدید بگیرید تا

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام به مراکز تعویض پلاک مراجعه و سند المثنی برگ سبز خودرو را درخواست نمایید