مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو شکایتی بدلیل سرقت

با سلام
من تقریبا پارسال برج 4 ماشینمو به دلیل نداشتن گواهینامه از برادرم گرفتن خابوندن ماشین سندش به نام خودمه فرداش رفتیم ماشینو از پارکینگ در بیاریم خلافی که گرفتیم دیدیم ماشین توقیف داره و شکایت رو پلاکمه .
وقتی پیگیری کردیم دیدیم پروندش دادسرای گیلاونده و مراجعه کردیم گفتن شکایت کردن که با خودرو شما دو نفر بودن که شیشه ماشین شاکیو شکستن و یک عدد کیف از برداشتن که شمال گوشی و کارت بانکیو مدارکو و ... بوده و دوربین اون منطقه هم فیلم هم سرقتو گرفته هم پلاک . من پیگیر تایمش شدم دیدم ماشینم تو اون تاییم امانت دست یکی از دوستانم بوده وقتی هم گفتم بهش از اون روز اصلا معلوم نیست کجا رفته و پیداش نکردم . خودمم نرفتم دادسرا چون گفتن که یا کسی که میگید باید بیاد یا خودم گرفتار میشدم .
بعد دو ماه از طریق سامانه ابلاغ ثنا پیگیری کردم دیدم قاضی حکم غیابی صادر کرده برام 3 سال حبس تعزیری و 74 ضربه شلاق . بعد از حکم حسابمم مسدود کردن . منم طرفیو که ماشینم تو اون تاییم دستش بودو پیدا نمیکنم که معرفی کنم خودمم پدرم فوت شده منم پسر بزرگم الان خرج خونه میدمو کسیم نیست که هوا خانوادمو داشته باشه که بخام برم دنباله کارم و 3 سال گرفتار بشم برای یه امانت دادن . الان ماشینمم داخل پارکینگه خودمم نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم اگه یه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید با دلایل ، ادعای خود را اثبات کنید. چنانچه رای غیابی باشد می توانید اعتراض کنید. در آن شهر وکیل بگیرید