مشاوره حقوقی رایگان - پرده ی بکارت

سلام خسته نباشید
من زمانی که بچه بودم تقریبا 12 سالم بود و چیزی از بکارت نمیدونستم در اثر خود ارضایی ظاهرا پردم رو از دست دادم و الان که 25 سالم هست خیلی نگران این موضوع هستم ایا پزشک قانونی میتونه تشخیص بده که پرده ی من در کودکی و فقط در اثر خودارضایی از بین رفته؟ تورو خدا جواب بدین خیلی نگرانم

پاسخ ها :

هوشنگ خضری

هوشنگ خضری:

استان :

سلام، برخی از موارد پرده ها بکارت از نوعی هستند که بازگشت دارند، و برخی خیر...پزشکی قانونی امکان تشخیص و زمان آن را دارد.
اگر سوالی بود بفرمایید