مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی

سلام. من 23 سال دارم و معلم هستم. برای اولین بار با یک آقا پسری دوست شدم و ایشون به نیت ازدواج حتی با خانواده من آشنا شدند بعد از 3 سال بله برون گرفتیم و البته صیغه نخواندیم و تاریخ عقد رو مشخص کردیم ولی ایشون بهانه وام ازدواج رو گرفتند و امسال وام بیشتری تعلق میگیرد و قرار شد این ماه عقد کنیم اما سر سکه دعوا داشتیم. به زور خانواده من 50 سکه رو قبول کردند اما یک روز که من پیش این آقا بودم به من تجاوز کردند و گفتند حالا برو خانوادت رو به 15 سکه راضی کن و من هم چون خانواده مذهبی هستیم از ترس آبرو هیچ کاری نکردم و فقط صدای اون آقا رو دارم که میگوید به خاطر این که من پرده بکارتت رو از بین بردم پیش من نمون برو و پیش دکتر ترمیم کن. خلاصه روزی که میخواستیم بریم آزمایش بدهیم به مادرم گفتند راستی ما 15 تا عندالمطالبه و 35 عندالاستطاعه قبول میکنیم و مادر بنده که از هیچی اطلاع نداشتند گفتند نه من به 15 تا دختر نمیدهم. اون جا یک دفعه من قاطی کردم و گفتم من دختر نیستم و حتی خواهراش زنگ زدند و گفتن انگشتر رو پس بفرستید. یک دفعه همه فهمیدند و از اون روز پسره ناپدید شده و من موندم و حرف شنیدن و کتک خوردن و از دست اون آقا هم شکایت کردم اما نمیدونم آیا من حرف من به جایی میرسد یا من هم 100 ضربه شلاق میخورم ولی واقعا من رضایت نداشتم که میگویند اثبات آن خیلی سخت هست. واقعا آن قدر در عمرم آدم بی وجدان ندیده بودم. در ضمن من از کودکی اگزما کف دست و پا دارم که از روز اول به آن ها گفتم و ایشون خندیدند و گفتند این که چیزی نیست چون واقعا هیچ دارو و چیزی مصرف نمیکنم و یک کم خشک هست و گفتند من به خانواده ام نمیگم اما بعد بله برون گفتند خانواده اش گفتند چیزی نیست اما همین رو زد تو سرم حتی خانوادش به من گفتند معلول و خودش گفت باید ببرمت دکتر من که از روز اول گفتم چرا اون موقع نبرد همه چیز رو برای روز آخر گذاشت که خراب کند.

پاسخ ها :

مريم حيدرى

سرکار خانم مريم حيدرى :

سلام نميتونيد اثبات كنيد ك رضايت نداشتيد

خدیجه بهاروندی

خدیجه بهاروندی :

استان :

متاسفانه اینطور جرایم چون مستقیما به کیان و آبروی آدما مربوط میشه هم اثباتش مشکله هم اینکه دادگاه زیاد ورود پیدا نمیکنه ولی شما اگه شکایت کردید پیگیر شکایتتون باشید و در دفاعیاتتون بگید که این شخص به عنف و زور اینکارو کرده و هیچوقت اقرار نکنید که به میل شما این کار صورت گرفته و تقاضای مطالبه دیه بکارتتون رو از دادگاه بکنید و سعی کنید با اون صدایی که دارید ثابت کنید که ایشون این کارو کرده