مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ترک انفاق و نفقه

سلام، من شوهرم معتاده و چهار ماهه به خونه پدرم اومدم، تو این مدت به من نفقه نداده و عدم تمکین زد که در جلسه شورا به توافق نرسیدیم و پرونده به دادگاه ارجاع داده شد، ولی هنوز دادگاه نرفتیم، سوالم اینه ایا شکایت ترک انفاق و نفقه فایده ای داره؟ من دیگه نمیخوام باهاش زندگی کنم ولی با توجه به این که روند طلاق خیلی طول میکشه، شوهر من باید نفقه بده یا نه؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. پرداخت نفقه جزء وظایف ایشان می باشد. شکایت کیفری ترک انفاق مطرح کنید تا با استناد به آن هم عدم تمکین رد شود و هم راحت تر بتوانید درخواست طلاق دهید.

هوشنگ خضری

هوشنگ خضری:

استان :

سلام، تا حکم تمکین علیه شما صادر نشده باید نفقه بدن، و و شکایت ترک انفاق برای ادامه مسیر شما در طلاق موثر هست.اگر موارد و جهات دیگری برای طلاق دارید به من بگویید. و اینکه معتاد بودن ایشان در چه حدی است