مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند توسط پدر

سلام، با توجه به این که همسرم از خود صاحب خانه می‌باشد، در هنگام طلاق اگر اجاره نامه محل زندگی من به نام پدر یا مادرم باشد، آیا دادگاه حضانت پسر هفت ساله ام را به من می‌دهد؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که شما صلاحیت نگهداری فرزند را داشته باشید و با حوصل یار شرایط، صرف مالک نبودن شما موجب رد صلاحیت شما برای حضانت نمی‌شود.