مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی گواهی عدم پرداخت

باعرض سلام و خسته نباشی بنده دو فقره چک در سال 1396به مبلغ یک میلیون تومان ازم برگه خورده من کارم پوشاک اون موقع چک دادم اما من به کسی که چک دادم دو روز قبل تاریخ چک مبلغ چک رو براش کارت به کارت کردم اما متاسفانه اون اقا چکهای منو بیرون خرج کرد برگشت خوردن به زحمت تونستم چکها رو بگیرم اما متاسفانه گواهی عدم پرداخت ندارن هرچی هم بهش زنگ میزنم جوابمو نمیده اصل چک برگه خورده پیشمه ولی گواهی عدم پرداخت همراشون نیست لطفا راهنمایم کنید. ممنونم

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلتم به بانک خود مراجعه و چکها را تحویل دهید ضمنا بانک میتواند از سیستم مجددا گواهینامه عدم پرداخت را پرینت نماید