مشاوره حقوقی رایگان - درخواست سن رشد از طرف مادرخوانده بجای طفل

بنام خدا سلام
با تشكر ويژه از همكاران و همچنين آقای سيد مظاهر كيانژاد كه راهنمايی فرمودند دختر خوانده من كه يازده سال سن دارد فرزند همسر سابقم بوده ،،، در پرورشگاهه و اصلا انجا راضی به ماندن نيست و دو سال پيش پدرم ولادت حضرت ابوالفضل توانسته ملاقات كند و طرف پدرم دويده كه انجا نمی خواهد بماند
سوال من اينه : با توجه به اينكه چندان اجازه ملاقات نمی دهند ايا مي توانم خودم از طرف او درخواست سن رشد دهم تا بتواند تصميم بگيرد ؟ تشكر

پاسخ ها :

پرسشگر :

البته من شش ماه بچه را از يتيمخانه أورده و نگه داشته بودم و مادربزرگ مزاحم شد
خير شما چندان جالب نيست و اقلا راهي نمي گي ان طفل بر خلاف خواسته اش نماند

پرسشگر :

البته با اين توضيح كه قبلا من شش ماه سرپرستي كردم و چهل ميليون هزينه كردم و مادربزرگش مزاحم شد و يتيمخانه انداخت
خير شما قابل قبول نيست
بهرحال دختر يازده ساله جايي كه خانه مستقل هست يتيمخانه چيه

پرسشگر :

با اين توضيح كه چهار سال پيش من شش ماه از آنجا آورده و چهل ميليون هزينه كردم كه طفل يتيمخانه نماند و چندان مناسب نيست دختر خوانده يازده ساله ام كه مي خواهد خانه باشه يتيمخانه بماند!!!!!

پرسشگر :

ان بچه قبلا شش ماه دختر خوانده من بوده و چهار سال پيش چهل ميليون خرج سرويس كودك و طبقه مستقل زيبا كردم و وقت و هزينه گذاشتم الان كه دختر يازده ساله است و سه ساله ناراحتيم خودش تصميم بگيرد و يتيمخانه نمي خواد

پرسشگر :

جواب سيد مظاهر كيانژاد روحاني بزرگوار به اينجانب بسيار قانع كننده و به شرع خدا نزديك بود

درخواست حکم رشد از طرف مادر خوانده حکم رشد