مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

با سلام، من زمینی خریداری کردم از یه خانم مسن. اون خانم یه دختر همراهش بود که همه کاراش رو انجام میداد. من قولنامه تنظیم کردم دو تا چک هم دادم بعد از پاس کردن چک، اون دختر رفت شکایت کرد که شما مادرم رو گول زدید و زمین را زیر قیمت خریدید. درصورتی که من هم شاهد دارم که خود دختر تمام کارها را انجام داد و امضا کرد. الان نتیجه چی میشه؟

پاسخ ها :

ادعای ارزان فروختن زمین توسط فروشنده خرید و فروش ملک قوانین خرید و فروش ملک