مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه و ارش و طول درمان بنده

سلام منو خفت کردن و
1) پارگی رباط دست نزدیک به انگشت شست ‌که محدودیت دائمی حرکتی دارد و تحت عمل جراحی با بیهوشی ترمیم شده
2) کبودی هر سه استخوان انگشت شست که در ام ار ای نشان داده شده 3) له شدگی غضروف که به وسیله پین یکی از مفصل های انگشت شستم و خشک کردن (یعنی مفصل و از بین بردن و یک استخوان کردن) که برای این مشکلات پنج روز بستری بودم
4) خراش زیر لب
5) از قبل دیسک کمر در یک مهره داشتم و نمیدونستم و اصلا درد نداشت حالا بر اثر ضربه عود کرده.
به من پنج ماهم طول درمان دادن اگه میشه دیه و ارش و طول درمان منو حساب کنید. ایا عمل جراحی و جاگذاری پین و بستری شدن و طول درمان دیه دارد؟ ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تعیین میزان آسیب و میزان دیه امری کارشناسی و در حیطه دانش پزشکی قانونی است