مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند در دوران کورونا

با سلام و خسته نباشید
خانواده خانمم و خانمم مانع دیدن دختر 3 سالم میشن عمدا به بهانه اینکه کرونا هست و .... آیا نظر قاضی هم همین خواهد بود ؟ قاضی رای به ملاقات در روزهای جمعه داده . حالا صورتجلسه های کلانتری رو ببرم دادگاه آیا قاضی دلیل اینارو قبول می کنه ؟ یا اینکه با رعایت پروتکل های بهداشتی میتونم بگیرمش ؟ ممنون میشم جواب دقیق بدید .

پاسخ ها :

ملاقات فرزند در زمان کرونا ملاقات فرزند در دوران بیماری واگیردار مصلحت کودک در ملاقات ملاقات فرزند کرونا