مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات طفل مشترک در زمان کرونا

سلام در سال 95 طلاق توافقی گرفته ایم و طفل مشترک که 7 سال دارد بصورت توافقی پیش بنده زندگی می کند و مادرش حکم ملاقات هفتگی از ساعت 21 چهارشنبه تا 21 جمعه دارد، هفته پیش توافق کردیم که به علت کرونا تا 3 هفته بدون ملاقات پیش من بماند و 3 هفته پیش مادرش حالا می گوید که من طبق حکم میام دنبالش با توجه به اینکه تا آخر فروردین دادسرا تعطیل است چه راه حلی پیشنهاد میکنید من خودم دیابت دارم و خانمم نیز باردار است که خطر کرونا شدیدا ما را تهدید میکند

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.چاره ای ندارید باید حکم دادگاه را اجرا کنید.

یک وکیل

با عرض سلام خدمت بزرگواران ، در پاسخ به اطلاع سوال کننده محترم برسونم در ملاقات طفل اصل رای دادگاه است و اینکه سپس توافق شده به هر علتی از جمله بیماری منحوس کرونا سه هفته بدون ملاقات شود مانع ادامه اجرای حکم نمی باشد و طرفین مکلف هستند وفق رای دادگاه عمل نمایند و لذا چون در سال 1395 طلاق توافقی گرفتین با توجه به قاعده المومنون عند شروطهم و اینکه هفته پیش استثناءا، توافق نمودید سه هفته ملاقات صورت نگیرد مانع نقض حکم در صورت ایجاد اختلاف نمی شود و از طرفی چون طفل مشترک بوده قبلا توافق نمودید لذا مکلف به اجرای رای دادگاه می باشید مضافا به اینکه ، موضوع کرونا یک مشکل عمومی بوده و نمی شود نظر داد که شما رعایت می کنید ولی مادرش رعایت نخواهد کرد وطفل را جهت ملاقات مسترد نکنید زیرا، همه ما مکلف به رعایت بهداشت کرونا هستیم تا کرونا شیوع پیدا نکند پس مشمول شما نمی شود که شما رعایت می کنید ولی مادرش نمی کند و اینکه شما دیابت و همسرتان باردار است این یک مسئله تخصصی و پزشکی بوده و در این مورد پزشک قانونی باید نظر بدهد که موثر در ملاقات طفل در این برهه زمان می باشد یا نه که طبق نظریه متخصصین عمل خواهد شد من الله توفیق