مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن برگ سامانه ثنا

با سلام خدمت شما
من خارج از كشور زندگی می كنم تو ايران برام مشكلی بوجود اومده كه تا تاريخ مقرر مستاجرم خونه ام را تحويل نميده ايا بخاطر كرونا اين حق را داره ؟ در ضمن من بايد به برگ سامانه ثنا بايد اقدام كنم كه از سفارت ايران امكانش نيست لطفا كمكم كنيد چطوری می تونم برگ ثنا داشته باشم خيلی ممنون

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که اجاره معوقه نداشته باشند و افزایش نرخ مصوب دولت را بپذیرند، این حق را دارند که تخلیه نکنند، مضافا اینکه حتما خودتان باید برای ثبت نام ثنا حضور داشته باشید. ناچارا یک وکالت نامه محضری در کنسولگری تنظیم کنید و حق اختیار وکیل دادگستری را به یکی از اقوام مورد اعتماد به ایران دهید که امور قضایی شما را پیگیری نمایند.