مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق

با سلام، من قراردادی را با شرکتی امضا کردم. در قرارداد یک ساله این شرکت، پرداخت بخشی از حقوق من را منوط به انجام شدن یک پیش شرط که راه اندازی یک پروژه خاص می باشد، نمود. حالا پس از اتمام قرارداد به دلایل واهی این پروژه انجام نشد و بالطبع حقوق من را نیز پرداخت نکردند.
آیا الان می توانم کاری انجام دهم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر آن بخش از حقوق دستمزد شما را از حداقل وزارت کار پایین تر برده است می توانید شکایت کنید در غیر اینصورت خیر

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز اگر شما کارگر این شرکت بودید در هر شرایطی حقوق و مزایای شما باید به طور کامل پرداخت شود