مشاوره حقوقی رایگان - برداشت پول از طریق شماره کارت

با سلام، در یک سایت یک حساب کاربری ایجاد کردم و از آن سایت، دو محصول مشابه را اشتباهی خریدم. آن سایت برای من ایمیل فرستاد که شماره 16رقمی کارت و نام دارنده حساب را به ایمیل بفرستم تا وجه محصول دوم را به من برگرداند. جهت اطمینان برای فرستادن شماره کارت، می‌خواستم بدانم آیا می‌شود با داشتن شماره کارت و نام دارنده، از آن کارت برداشت یا آن را خالی کرد؟

پاسخ ها :

برداشت پول از طریق شماره کارت سوء استفاده از شماره کارت بانکی سوء استفاده از نام و شماره کارت افراد دادن شماره کارت بانکی به دیگران خرید اینترنتی کالا کارت بانکی