مشاوره حقوقی رایگان - عدم برداشت از حقوق وام گیرنده و برداشت اقساط وام از حقوق مستمری ضامن

کسر از حقوق ضامن وام
با سلام، مادر من ضامن کسی شده و اون وام گیرنده اقساط وام را نداده. از مهرماه پارسال از حقوق مادر من اقساط را کم می‌کنند. حالا اون وام گیرنده خودش آذر ماه پارسال بازنشسته شد و مثل مادر من حقوق بگیره. ولی حالا هنوز در صورتی که خود وام گیرنده، حقوق داره از ضامن که مادر من باشه کم می‌کنند؛ و از خودش کم نمیشه. ر ضمن وام گیرنده یه آشنا داشت تو بانک همون روز که مادر من فیش کسر اقساط گرفت برای این آقا و برد بانک وام گیرنده همون موقع حساب باز کرد و همون روز وام را دریافت کرد فکر میکنم بخاطر همون آشنایی که تو بانک داره کاری کرده که از حقوق خودش اقساط کم نشه و از ضامن کم بشه حالا ما باید چیکار کنیم؟ در ضمن مادر من حقوق بازنشستگی پدرم را میگیره که فوت کرده و ضامن اول هست ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

متاسفانه چون ضمانت در بانک تضامنی هست بانک مختار به هرکس دوست داره مراجعه کنه اما شما می‌توانید با اخذ گواهی از بانک نسبت به مطالبه مبالغ اخذ شده برعلیه وام گیرنده به همراه مطالبات و خسارات اقدام کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ضامن اول و دوم معنی ندارد بانک مطالبات را از هر کدام از ضامنین که بخواهد کسر می کند. شما می توانید علیه وام گیرنده دادخواست به شورای حل اختلاف یا دادگاه با توجه به مبلغ بدهید