مشاوره حقوقی رایگان - تنزل مقام و پست

اینجانب کارمند رسمی قطعی یکی از ادارات دولتی بوده که بمدت بیش از 8 سال رئیس اداره حقوقی بوده ام حال بعد از این مدت و بدون رای قطعی از سوی هیات رسیدگی به تخلفات اداری اقدام به تنزل مقام اینجانب نموده اند و پست اینجانب به کارشناس حقوقی شده است با لحاظ بند و ماده 12 قانون رسیدگی به تخلفات اداری آیا امکان دارد؟ و اداره اعلام مینماید که تغییر پست سازمانی مستخدم از اختیارات مدیریت دستگاه است

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.تا یک جایگاه بلی ولا غیر .در این خصوص شما اول باید به واحد شکایات یابازرسی اداره مراجعه ودر صورت عدم نتیجه به دیوان عدالت اداری.یاالله