مشاوره حقوقی رایگان - میل جنسی زیاد زن

با سلام، من دختری 19 ساله هستم که 7 ماه نامزد کردم؛ ولی خیلی میل جنسی زیادی دارم. در حدی که مثلا، چند بار شده در کمتر از یک روز، 4 بار نامزدم من رو ارضا کرده؛ و یا مثلا در حد نیم ساعت 2 بار ارضا شدم. کلا در طول روز خیلی احساس شهوت می‌کنم و اینم بگم که نامزدم من رو هر بار ارضا میکنه. ولی سوال من اینه که، این حالت من غیر طبیعی هست؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام سرکار خانم اولا من وکیل دادگستری هستم و پزشک نیستم ولی از انجاییکه دکترای جرم شناسی هستم اطلاعتی در این زمینه دارم و اینکه خیر سما غیر طبیعی نیستید و به اقتضای سن شما تحریک جنسی یک امر طبیعی میباشد و خوشبختانه شوهر دارید و مشکل جنسی شما حل میشود نگران نباشید ( اگر شوهر دارید ) تشکر

اسداله داوری ایردموسی

اسداله داوری ایردموسی :

استان :

خیر ولی با مراجعه به پزشک معتمد و طرح موضوع و ارائه منوی تغذیه مناسب موضوع قابل تعدیل است