مشاوره حقوقی رایگان - طبقه بندی مشاغل

با سلام.
بنده در یک سازمان دولتی به صورت قراردادی، مشغول به كار هستم؛ كه دارای طبقه بندی مشاغل می باشد. چهار سال قبل به دلیل رای كمیته انضباطی، اخراج و تسویه حساب و پرداخت سنوات انجام شد. دو ماه بعد مجددا قرارداد امضا كردم و مشغول به كار شده و هستم. اما، پس از قرارداد جدید اعلام كردند به دلیل تسویه حساب، پایه سنوات و رتبه بنده صفر گردید. (بعنوان نیروی صفر) از گروه 16 به گروه پانزده كاهش یافت. (البته گروه كارشناس صفر 13 می باشد)
سوال: آیا با توجه به بخشنامه‌های متعدد وزارت كار، در خصوص پایه سنوات كه در صورت تسویه حساب می بایست محاسبه گردد و همچنین رتبه كه بر اساس سابقه كار در كارگاه می باشد، می توانند صفر كنند؟
استناد قانونی وجود دارد؟

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

به موجب ماده 49 قانون کار و آیین نامه اجرایی طرح طبقه بندی و ارزیابی مشاغل کارگاه ها موضوع تبصره 1 ماده 49 ماده 6 آیین نامه مذکور طبقه بندی جهت تصدی مشاغل فنی و ادواری بر اساس ضوابط کارگاه ها خصوصا به موجب ماده 2 همان آیین نامه کارگاه‌هایی که بیش از از 500 کارگر دارند تا به این قانون و مصوبات شورای عالی کار میباشند و الزاماً باید اجرا نمایند که مشمول مصوبه 17 تیر 69 می باشد ولی در مورد کارکنان قراردادی و کارگاه های کمتر از از 500 نفر بسته به میزان قرارداد مدت کار و نحوه اجرای آن است است که باز هم قابل شکایت به لحاظ ارفاق سنوات در وزارت کار هیئت های رسیدگی می باشد