مشاوره حقوقی رایگان - میزان پایه سنوات خدمتی

با سلام
احتراما اینجانب از سال 93 در یک شرکت تا کنون مشغول کار هستم قبل از اون هم از سال 89 سابقه بیمه در چند شرکت داشتم که تسویه نموده ام. می خواستم بدونم نحوه محاسبه پایه سنواتی چگونه است. لازم به ذکر است من شامل طرح طبقه بندی مشاغل و گروه 14 می باشم. میزان دریافت پایه سنواتی من ماهانه چقدر می شود؟ با تشکر

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام متاسفانه امکان بازگشت بدون موافقت کارفرما وجود ندارد وزارت کار و امور‌ها در بند (1) دستورالعمل شماره 17 مورخ 16/03/1390 راجع به تعریف ترک کار چنین بیان داشته است : « ترک کار عبارت است از فسخ یک جانبه قرارداد کار از طرف کارگر بدون مجوز قانونی ، برای محقق شدن ترک کار کارگر می‌بایست قصد و نیت انجام چنین عمل حقوقی را داشته باشد. بنابراین در صورتی که قصد و نیت فسخ قرارداد وجود نداشته باشد عمل انجام شده (عدم حضور در کارگاه) ترک کار محسوب نمی‌شود.»
در بند 4 هم مقرر نموده است
بند 4- « با توجه به اینکه قانون‌گذار برای ترک کار مزایا پایان کار در نظر نگرفته است، چنانچه کارگر دارای قرارداد دائم باشد(غیر موقت) و مبادرت به ترک کار نماید، مزایای پایان کار (فقط حق سنوات) به وی تعلق نخواهد گرفت.»