مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بدهی از ماترک متوفی

با سلام، چون پرداخت دیون میت از اصل ماترک، الزامی است. یکی از وراث اجازه دارد راسا از ماترک، چه نقد باشد و یا چه غیر نقدی، املاک یا دارایی را بدون اطلاع و یا اذن یا اخذ رضایت سایر وراث به فروش رسانده . 1_ بدهی طلبکاران را تسویه نماید. 2 _ واجبات شرعی میت، مثل خمس را که در وصیت مشخص نمود، پرداخت نماید. از لحاظ قانونی کار این وارث خدشه پذیر است و سایرین می‌توانند ادعا و شکایت علیه ایشان طرح نمایند؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام اگر وارث به وظایف مقرره به درستی عمل نماید و مابقی ماترک را فیمابین وراث تقسیم نماید خیر اما اگر در اینکار تخلف نماید میتوانید اقدام قانونی نمایید