مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن امضا زوری و تهدید

با سلام، شخصی با گرفتن اسکرین از روی گوشی، بنده را با تهدید وادار به امضای نوشته‌ای کرده است. آیا ایشان با داشتن همون اسکرین ها و امضایی که بنده رو با تهدید به منزلشون کشوندن و با ازم امضا گرفتن؛ میتونن علیه بنده کاری کرده و آن را ثابت کنن؟ یا همین دو امر برای ایشان جرم بوده و نمیتونه کاری بکنه؟ چون مجددا باهام تماس میگیره که حضوری برم به سوال هاشون جواب بدم. ترسم از این است که می خوان مدارک دیگری که قابل قبول دادگاه هست جمع کنن؟
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که سندی را امضاء زده باشین، علیه شما قابلیت استناد دارد مگر اینکه از ایشان شکایت کیفری کنید و اخذ امضا توسط تهدید و... را اثبات کنید.