مشاوره حقوقی رایگان - صدمه در حین کار

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید گرامی. بنده مدت 7 سال در فست فود مشغول بکار بودم الان مدت یک ماه است که کارفرما بنده رو اخراج کرده من به اداره کار شکایت کرده ام. در طول این چند سال به علت فشار کار دچار دیسک گردن شده ام آیا بابت مشکل دیسک گردن میتوانم شکایت کنم. باتشکر و قدردانی از زحمات حضرتعالی

پاسخ ها :

علي  شادمان

علي شادمان :

اگه بتونین ثابت کنین که این حادثه ناشی از انجام وظایف محوله بوده بله میتونین درخواست کنین

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،چون حادثه نبوده نمی شوداستدلال کرد.موفق باشید