مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام ... من هفت هکتار زمین کشاورزی دارم در روستا .... در روستا به همه زمین و باغ که دارم در بین کشاورزان از اصطلاح جفت استفاده میکنیم یعنی هفت هکتار زمین و باغ های من یک جفت رعیتی حساب میشود در روستا ..... سوال من این است که برای گرفتن حق الارث از من شاکی هستند برادرهای ناتنی من .... رای در تجدید نظر قطعی صادر شد و در رای آمده ((خوانده شده یعنی من ... فقط الزام به پرداخت دو سهم مشاع از چهل و هشت سهم مشاع از شصت و هفت و یکسوم شعیر مشاع از نود و شش شعیر ششدانگ شده ام)) ... حالا شاکی ها میگویند در اصلاحات ارضی پرسیدند مقدار «« دو سهم »» معادل یک جفت رعیتی هست یعنی هفت هکتار مال خودشان هست .. اگر همه رعیتی هست چرا در رای از کلمه -- فقط -- استفاده شده و هم چنین از جمله -- از مجموع نسق ها -- نیز استفاده شده است

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.سنداصلاحات ارضی بصورت سهام مشاعی می باشدواحتمالا حرف برادرانتان درست است اما اگرهفت هکتاربعنوان ماترک باشد قابل تقسیم بین وراث مذکور نمی باشدوشما را نمی بایست ملزم به تحویل آن نمی کرد چون اولا شما هم دراین زمین سهم دارید(البته اگرفرزندمرحوم هستید) ثانیا,زمین مذکورقابل تقسیم نیست.بلکه دادگاه می بایست دستورفروش میداد وپس ازفروش,پول آن بین وراث بتناسب سهمشان تقسیم میگردد