مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی در کوچه بن بست

باسلام و احترام
در یکی از روستاهای مازندران در کوچه ای بن بست بطول حدود 35 متر و عرض 5 متر چهار ویلا وجود دارد ، که سه باب آن دارای پایانکار می باشند و تنها ساختمان اینجانب فاقد پایانکار است و دهیاری تاکید دارد باید نیم متر عقب نشینی نمایم . باتوجه به طول بن بست ، غیر بومی بودن همه ویلاها و عدم حضور دائم و همچنین بدلیل وجود پایانکار برای سه ویلا و قطعا عدم تغییر بنا و نوسازی ویلاها و قاعدتا عدم عقب نشینی ملک مقابل و همجوار ، آیا می شود در طرح هادی این کوچه تجدید نظر شود ؟ بعبارتی کوچه را در طرح هادی 5 متری لحاظ نمایند ؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر نمی شود.هیچکدام از مواردی که عنوان نمودید ارتباطی به عقب نشینی نیم متری شما نداشت.حتی اگر تمام سکنه روستا هم از مقررات تخلف کنند مجوزی برای تخلف یک شخص نیست.شما طبق تقاضای دهیاری باید عمل کنید و طبق قانون در این موضوع تخلف شما از مقررات محرز است و مادام که عقب نشینی نکنید پایانکار برایتان صادر نمی شود.