مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تهمت و نشر اکاذیب در اینستاگرام

سلام ... آقایی متاهل برام مشکل ایجاد کردن و بعدا قول دادن که حمایت می کنن که بعدا زیر قولشون زدن ...
ایشون از همسرشون جدا شدن و بدون اینکه به من بگن با خانم دیگری ازدواج کردن ...
بعد که من فهمیدم اعتراض کردم که بلاکم کردن
رفتم محل کارشون و از عصبانیتم فیلم گرفتن و شکایت کردن
بعد به شرط تعهد محضری رضایت دادن
بعد از دادن تعهد من در پیجی در اینستا سرنوشتم رو با جزئیات نوشتم بدون اینکه به اسم این اقا اشاره کنم، با اون پیج یک بیت شعر اعتراضی هم در پیج کاری ایشون گذاشتم
حالا ایشون میگن همسر جدیدم و بقیه از اون شعر پیجت رو دنبال کردن
و از من مجددا به اتهام توهین و تهمت و نشر اکاذیب شکایت کردن
سوالم اینجاست که نوشتن شرح حال غم انگیزم بدون اینکه اسم شخصیتها ذکر شده باشه ایا جرم هست؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وقتی یک رابطه مشروع یا نامشروع تمام شده اصرار بر بقا چرا !!!!!