مشاوره حقوقی رایگان - اداره کار حقوقی

با سلام و احترام
بنده از پیمانکار شکایت کردم در اداره کار در هیات تشخیص اول رای اناطه صادر کردن. پیمانکار از من و همکارم که شکایت کردیم مظنون به دزدی در دادگاه کیفری شده است که اجناس هنوز در اختیار پیمانکار بود که من اخراج شدم. دادیاری شماره تلفن من را گرفت و گفت بروم الان 15روز هست که خبری نشده.
1_قرار اناطه در اداره کار بعد صدور بعد چند مدت باطل میشود . ایا من حق اعتراض با این قرار را دارم
2_ چرا باید پرونده من با 3 تا کلمه معلق شود. ایا هیات تشخیص نمیتوانست برای اثبات دروغ بین من و پیمانکار پرونده را معلق نمیکرد مثلا: آوردن اسناد واریزی به من از بانک. و محاسبه حقوق قانونی من

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به اولویت پرونده دادگستری ،این قرار بجا است ودر صدورت صدور رأی قطعی بر برائت شما این قرار منتفی وتا آخرین روز صدور حکم رأی به نفع شما در اداره کار صادر خواهد شد.ولاغیر.یاالله