مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن پرده بکارت

سلام سال 95 با دختری عقد کردم و بعداز عقد بخاطر اختلافی که با خواستگار قبلیش داشت فهمیدم که پرده بکارتش پاره شده ولی بخاطر حفظ آبرو و حرف مردم عقد رو فسخ نکردم ولی الان با اینکه دو فرزند دارم به مشکل برخوردیم و میخواد جدا بشه .. الان باید چکار کنم من آیا میتونم فسخ نکاح کنم ؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. فسخ نکاح فوری است و فقط میتوانید درخواست طلاق دهید.

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام خیر چون فسخ نکاح فوریه به آنی که متوجه شدید باید این کار را انجام میدادید