مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از شرکتی به قرادادی

سلام، خسته نباشید به تمام مسئولان محترم. ازتون خواهش میکنم و براتون دعا میکنم من رو تبدیل وضعیت کنید. بنده، حراست دانشگاه منابع طبیعی ... هستم و چهار فرزند دارم. حقیقتش امنیت شغلی نداریم و حقوق شرکتی برای من و فرزندانم کفاف نیست. بعدا هم اجاره نشین هستم. ازتون خواهش می‌کنم، با ریاست دانشگاه حرف بزنید که من رو قراردادی بکنه. با تشکر از زحمات کارشناسان محترم.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

ما مسیول نیستیم مخاطب تقاضای شما نیستیم و صلاحیت اینکار را نداریم.حتی رییس دانشگاه مربوطه هم بسیار بعیده چنین اختیاری داشته باشد.چه برسد به ما که کلا هیچ ارتباطی با دولت نداریم.وکیل نمی تواند در استخدام دولت باشد.این امر مغایر مبانی این شغل هست.