مشاوره حقوقی رایگان - فروختن جهیزیه

سلام، شوهرم که رفت، نگفت بیا بریم. با بد اخلاقی تلویزیون و پتو و ... که تو زندگی با هم خریده بودیم رو برداشت و رفت که بفروشه. معلوم نیست چیکار کرد. فروخته همشو یا نه! بعد، اون تهمت بهم زده و همش پیامای مزخرف که نمیدونم دزدی و معتادی و چمیدونم هرچی به دهنش میاد میزنه. بعدش خانواده خودش رو در جریان گذاشتم. باهاش تماس یا صحبت می‌کنه و اهمیت نمیده. میگه به شما ربطی نداره، زندگی منه. خلاصه حرف هیشکی براش مهم نیست. بنظر شما راه این چیه؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه مطرح نمایید مضافا" اگر مدت بالغ بر 6 ماه زندگی را بدون علت ترک نماید در صورت اثبات میتوانید دادخواست طلاق مطرح کنید