مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فحاشی و اعاده حیثیت

سلام، خسته نباشید. مستاجر هستیم. صاحبخونه 500 تومان برای خسارت که ما مقصر نبودیم برداشته. گفت: 300 خرج برداشته خونه و 200 به شما میدم. ما قرار بود 300 پول آب و برق بدیم. وایسادیم 200 بده تا پول آب و برق را تسویه حساب کنیم. به غیر از ما یک مستاجر دیگه هم داشت که آب و برق، با هم مشترک بودیم. ما گفتیم با تو طرف نیستیم با صاحبخونه طرفیم. شروع کرد به فحش‌های بد و حرف‌های رکیک زد و صداش ضبط شده. آیا میشه از طرف شکایت کنم و اعاده حیثیت کنم؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام شما میتوانید طرح دعوی کیفری مبنی بر توهین و فحاشی در دادسرا مطرح نمایید