مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند المثنی

با سلام، بنده میخوام یک موتور قدیمی یاماها خرید کنم.
و موتور هیچ مدارکی نداره، به دلیل دست به دست چرخیدن موتور، سند گم شده و مدارکی در حال حاضر موجود نیست.
میخواستم کمکم کنید، چگونه میتونم براش سند بگیرم؟

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام برای موتورسیکلت سند فقط ده سال اعتباردارد وبعداز ده سال موتورباید اسقاط شود وپلاک هم نمی گیرد مخصوصا یاماها که موتور روغن سوز است ودودزا که اصلا به آن خدماتی داده نمی شود مگراینکه مالک قبلی توانسته باشد برایش پلاک ملی گرفته باشد که می توان برای آن المثنی گرفت بامراجعه به پلیس بعلاوه ده