مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در پیمانکاری

با سلام‌ یک سال پیش با یکی از دوستانم و به اصرار ایشان برای یک کار پیمانکاری شراکت کردیم اما بخاطر اعتماد کامل که بهشان داشتم هیچگونه قراردادی یا مدرکی دال بر اینکه شریک همستم نگرفتم بعد از گذشت یک سال میگه پروژه ضرر سنگینی داده و حتی حاضر نیست با بنده حساب کتاب و فاکتور های هزینه هارو نشان بده پیشنهادتون چیه من باید چیکار کنم بعد از یک سال پولمو بگیرم؟؟

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام شما می بایست باگرفتن دوشاهد برای دادن پول به طرفتون برای اثبات مشارکت درپیمانکاری بادادن دادخواست به دادگاه درابتدامشارکت خودتان رااثبات کنید وجه تان رامطالبه نمایید