مشاوره حقوقی رایگان - ایا زمان قید شده در مبایعه نامه کد رسمی دار را مشاور املاک میتواند دستی تغییر دهد

اپارتمانی خریداری نمودم فروشنده در مبایعه نامه موظف شده در تاریخ مشخصی برای ثبت سند به دفترخانه مراجعه نماید 80 درصد پول معامله را طبق توافق در مبایعه نامه رسمی کد رهگیری دار پرداخت نموده ام حالا خریدار اعلام نموده که بنده وقت ندارم سند منگوله دار منزل فروخته شده را تک برگ و سپس بنام شما انتقال بدهم مشاور املاک میگوید تاریخ قید شده را دستی یک ماه عقب تر بیندازیم تا فروشنده زمان داشته باشد اسناد را اماده محضر کند آیا از نظر حقوقی دست بردن در مبایعه نامه چاپی کد رهگیری دار اشکال ندارد؟ آیا مشاور املاک نباید طبق زمان قید شده در مبایعه نامه فروشنده را مکلف و موظف به آماده نمودن مدارک نماید؟ فروشنده و مشاور املاک پیشنهاد داده اند که در محضر به بنده که خریدار آپارتمان هستم وکالت بلاعزل بدهند و تمام پول را تسویه کنند و بنده خودم پیگیر سند و کارهای قانونی شوم خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در همان زمان به دفتر خانه رفته و گواهی عدم حضور فروشنده را بگیرید