مشاوره حقوقی رایگان - آزادی خودرو توقیفی

سلام یک سال پیش ماشینی فروختیم که طرف سه میلیون پیش داد و قرار شد فردا برای سند نویسی بیاد که نیامد با شکایت و پیدا کردن منزل طرف ماشین رو توقیف کردیم چند بار احضاریه رفت براش اما نیامد چند ماهی طول کشید در این بین همسرم که ماشین به نام خودش بود فوت کردن مدتی دوباره گذشت تا وکالت دادگاه گرفتم برای آزادی خودرو وقتی به پارکینگ رفتم ماشین رو به جای من به اون طرف تحویل دادن آیا اون خریدار کلاهبردار که ماشین بنامش نش ده وهنوز به نام همسرم است اجازه بردن ماشین رو داشته یا خلاف کرده و با رشوه به پارکینگ ماشین رو برده

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

خریدار به محض وقوع معامله مالک میشود و تحویل ماشین به وی قانونی بوده و در این خصوص اگر بدهی به شما دارد میتوانید مطالبه کنید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

رفع توقیف خودرو در این مورد فقط با دستور دادگاه ممکن بوده ممکن است تخلفی صورت گرفته باشد.